TopMenu

Herinnering: nog 6 dag(en) tot de feestdag Nationale Feestdag 2024 op zondag 21 juli 2024.

Schoolvakanties 2010 Belgie Exacte datums voor kalender jaar 2010.

School Vakanties 2010 van Belgie

Dit zijn de exacte datums van de officiële schoolvakanties voor het kalender jaar 2010. De Belgische scholen hebben 6 schoolvakanties uitgestippeld. De datums voor deze vakanties zijn hetzelfde in heel het land; dus geen systeem van vakantiespreiding zoals in Nederland.

Plan vooruit om tijdens een schoolvakantie er op uit te gaan met het gezin. Je beleeft onvergetelijke momenten tezamen. Ofwel… een vakantie te plannen die net buiten deze schoolvakantie periodes valt, om de drukte en de hogere prijzen in de hoogseizoenen te vermijden.

Schoolvakantie BelgiePeriode
Kerstvakantie 2009van
tot
Krokusvakantie 2010van
tot
Paasvakantie 2010van
tot
Hemelvaartvakantie 2010van
tot
Zomervakantie 2010van
tot
Herfstvakantie 2010van
tot
Kerstvakantie 2010van
tot

Opmerking: De overheidsinstelling Basisonderwijs Vlaanderen kan bijkomend maximaal 2 facultatieve vakantiedagen kiezen, eventueel gesplitst in 4 halve dagen. Deze fakultatieve vakantiedagen verschillen per regio / school.

 

 

Gratis Google Agenda met alle feestdagen en schoolvakanties van Belgie

Ontdek deze electronische Google Agenda met alle feestdagen en schoolvakanties van Belgie

Klik op de blauwe pijltjes bovenaan links in deze agenda om een andere maand/jaar te kiezen. Of toon de Nederlandstalige Google Agenda op je volledig scherm.

 

 

 

 

Datums toevoegen aan je eigen Google Agenda

Met de knop de datums van de feestdagen en schoolvakanties van belgie toevoegen aan je Google Agenda (rechts onderaan in de agenda) voeg je deze gratis Nederlandstalige Google Agenda, met de exacte datums van alle Belgische wettelijke feestdagen en schoolvakanties van België vanaf het jaar 2010, toe aan je eigen Google Agenda. Zo heb je deze informatie voor altijd ter beschikking in jouw eigen Google Agenda!

Datums toevoegen aan je Hotmail Calendar of Windows Live Agenda

Je kan deze gratis Nederlandstalige Openbare Agenda, met de exacte datums van alle Belgische wettelijke feestdagen en schoolvakanties van België vanaf het jaar 2010, ook toevoegen aan je Hotmail Calendar of Windows Live Agenda.

  1. Open de pagina Microsoft Calender Importeren
  2. Typ of plak vervolgens in het vakje URL van de agenda het webadres
    http://www.google.com/calendar/ical/feestdagenbelgie%40gmail.com/public/basic.ics
  3. Typ in het vakje Naam van de agenda een naam voor de agenda, bijvoorbeeld Feestdagen Schoolvakanties Belgie van www.feestdagen-belgie.be
  4. Druk op de knop Agenda Volgen. Klaar!

Datums toevoegen aan je Microsoft Outlook of ander Agenda programma

Je kan deze gratis Nederlandstalige Agenda, met de exacte datums van alle Belgische wettelijke feestdagen en schoolvakanties van België vanaf het jaar 2010, ook toevoegen aan je Microsoft Outlook kalender of een ander Agenda Programma.

Toevoegen aan Microsoft Outlook of een ander Agenda programma.

 

Bonus: Download de datums als een Microsoft Word, Microsoft Excel of Acrobat PDF dokument

Je kan alle informatie over de Belgische feestdagen en schoolvakanties eenvoudig downloaden als een Microsoft Word, Microsoft Excel, of Adobe Acrobat PDF bestand met behulp van deze unieke Google Docs dokumenten.
Nota: je hoeft geen Google Profiel te hebben om deze publiek toegankelijke dokumenten te openen!

Download Deze Gratis Dokumenten
De exacte datums van alle Feestdagen van Belgie
De exacte datums van alle Schoolvakanties van Belgie

Tip: gebruik deze gelegenheid om de Nederlandstalige Google Docs toepassing eens te proberen. Het is gratis, eenvoudig te gebruiken, je kan de documenten delen met anderen, en in real-time met meerdere gebruikers eenzelfde document bewerken (bvb. een offerte of een nieuwsbrief)!

 

Gerelateerde Pagina’s

 

 

Download het document op deze pagina om een mooie afdruk te maken.