TopMenu

Herinnering: nog 13 dag(en) tot de schoolvakantie Zomervakantie 2024 op maandag 1 juli 2024.

Feestdagen Belgie toevoegen aan jouw online agenda (en schoolvakanties).

Feestdagen Belgie toevoegen aan jouw online agenda (en schoolvakanties).

Het is nu mogelijk om jouw eigen Agenda gratis uit te breiden met de exacte datums van alle Belgische wettelijke feestdagen en schoolvakanties van Belgie met deze Nederlandstalige publieke agenda.

Zo heb je deze informatie voor altijd ter beschikking op je desktop, laptop, tablet, smartphone en je Smart TV!

Je kan deze datums synchronizeren of importeren in je eigen online agenda, ook als je een andere toepassing gebruikt dan de Google Agenda.

Volg de stap-voor-stap instructies om de datums toe te voegen aan jouw eigen agenda.

Maak hieronder de keuze op welk toestel, toepassing of online agenda je de datums wil toevoegen:

 

Online Agenda’s in je internet browser.

Ga hier verder als je Google GMail en Google Agenda gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je Microsoft Outlook.com gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je Telenet Webmail (Zimbra) gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

 

Desktops en Laptops.

Ga hier verder als je een Apple iMac desktop of een Apple MacBook laptop gebruikt om je email en je afspraken te beheren. Je gebruikt dan waarschijnlijk de iCal toepassing van Apple onder het OS X operating systeem.

Ga hier verder als je de Windows Live Mail toepassing of de Microsoft Outlook toepassing van Microsoft Windows 7 gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je de Agenda toepassing gebruikt onder Microsoft Windows 8 om je email en je afspraken te beheren.

 

Tablets.

Ga hier verder als je een Android tablet en de bijgeleverde Google Agenda app gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je een Apple iPad en de bijgeleverde Agenda app gebruikt onder het iOS operating systeem om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je een Google Nexus tablet (Google Nexus 7, Google Nexus 10, …) en de bijgeleverde Google Agenda app gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je een Samsung Galaxy tablet (Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Note, …) gebruikt om je email en je afspraken te beheren. Je gebruikt dan waarschijnlijk de Google Agenda app. Je kan ook de Samsung S Calender app gebruiken.

 

Smartphones.

Ga hier verder als je een Android smartphone en de bijgeleverde Google Agenda app gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je een Apple iPhone gebruikt en de standaard Agenda app onder iOS om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je een Firefox OS smartphone en de standaard Calendar app gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je Google smartphone (Google Nexus, Google Galaxy Nexus, …) en de Google Agenda app gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

Ga hier verder als je een Samsung Galaxy smartphone (Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy S4, …) gebruikt om je email en je afspraken te beheren. Je gebruikt dan waarschijnlijk de Google Agenda app. Je kan ook de Samsung S Calender app gebruiken.

 

Agenda toepassingen op je computer.

Ga hier verder als je het Microsoft Outlook programma voor Microsoft Windows gebruikt om je email en je afspraken te beheren.

 

Kan je jouw toestel of applicatie niet vinden in deze lijst?

Ga hier verder als je een ander toestel of applicatie gebruikt om je email en je afspraken te beheren. De pagina legt uit hoe je vervolgens de feestdagen en schoolvakanties alsnog kan aktiveren in jouw agenda.

Vind je dit ook een interessant artikel?

 

 

 

 

Download het document op deze pagina om een mooie afdruk te maken.