TopMenu

Herinnering: nog 23 dag(en) tot de feestdag Onze Lieve Vrouw Hemelvaart 2024 (Moederdag regio Antwerpen) op donderdag 15 augustus 2024.

Download je favoriete gratis kalenders 2020, kies uit 10 stijlen dit jaar.

Wil jij ook enkele mooie en handige kalenders voor het jaar hebben?

Dan ben je hier op het goede plaats.

Maak je eigen keuze uit deze verzameling van gratis kalenders voor kalenderjaar .

Download en print één kalender (of meerdere als je ze allemaal wil hebben…) en je hebt alle datums overzichtelijk ter beschikking, ook als je een keertje niet online bent.

Wist je dat de bundel kalenders van vorig jaar opnieuw erg in trek was? De bundels zijn ongeveer 10.000x gedownload. We proberen dit jaar het aantal downloads te verdubbelen :)

 

Lijst van alle kalenders .

  • Jaarkalenders met weeknummers.
  • Weekkalenders .
  • Dagkalenders .
  • Maandkalenders .
  • Fotokalenders maken.
  • Verjaardagskalenders .

Deze kleur en zwart/wit kalenders van hoge kwaliteit op papierformaat A4 kan je snel en eenvoudig afdrukken met het gratis programma Adobe Reader (Nederlandse versie). Dit programma is doorgaans vooraf geinstalleerd op je Windows, Apple, Linux computer of tablet of smartphone.

Bonus: De kalenders zijn opgesteld in de Nederlandse taal. Elke kalender toont ook de exacte datums van de feestdagen en schoolvakanties van Belgie voor het jaar .

 

Kalenders 2020 Gratis Downloaden en Printen via www.feestdagen-belgie.be
Klik op de afbeelding om verder te gaan.

 

Zoek je kalenders van een ander jaar tussen 1830 – 2099?

Open dan de volgende pagina en download van eender welk jaar tussen 1830 en 2099 de jaarkalender of maandkalender in Acrobat PDF bestandsformaat.

Tip 1: je kan deze kalenders ook online doorbladeren op je desktop, laptop, tablet of smartphone.

Tip 2: bewaar een bepaald jaar, of maand in een jaar, in de Favorieten van je Internet Browser als je denkt het later nog eens nodig te hebben.

 

Jaarkalenders en Maandkalenders van jaar 1830 tot en met 2099. Online bladeren, download en print in hoge kwaliteit via www.feestdagen-belgie.be
Klik op de afbeelding om verder te gaan.

 

Zoek je eigenlijk een Online Kalender ?

Gebruik je liever een online kalender op je desktop, tablet of smartphone in plaats van een PDF kalender bestand of de afdruk van een kalender op je printer (of je wilt ze beide hebben…)? Dat kan ook!

Open dan deze gratis op maat gemaakte Nederlandstalige online Google Agenda met de exacte datums van alle feestdagen en schoolvakanties van Belgie.

Deze speciale agenda is in huis gemaakt en is nauwkeuriger dan de standaard Feestdagen lijst die Google meelevert met de Google Agenda toepassing (die is trouwens onvolledig).

Je kunt vlotjes navigeren in deze online kalender, en zelfs toevoegen aan je eigen Google Agenda (of andere agenda diensten) en bekijken op je Windows PC, Apple Macintosh, Apple iPhone of iPad, Android smartphone of tablet.

 

Google Agenda 2020 Feestdagen Schoolvakanties Belgie datums kalender via www.feestdagen-belgie.be
Klik op de afbeelding om verder te gaan.

Vind je dit ook een interessant artikel?

 

 

 

, , , , , , , , , , , , , , ,

Download het document op deze pagina om een mooie afdruk te maken.