TopMenu

Herinnering: nog 2 dag(en) tot de feestdag Feest van de Arbeid 2024 op woensdag 1 mei 2024.

Reisinspiratie Vakantietips Autovakanties Vliegvakanties Kaart

Reisinspiratie en Vakantie Tips.

 

Zoek je last minutes aanbiedingen en reis inspiratie?

Er zit altijd wel iets tussen dat bij je past!

  • Hotel Miraparque vanaf 59.5,- pp
    Lissabon, Portugal.
    Uitgegroeid van aanrader tot onvervalste klassieker in ons aanbod. De verzorgde service in combinatie met de interessante condities maken van het gezellige hotel Miraparque een niet te weerstaan aanbod om de unieke charmes van Lissabon te ontdekken.
  • Hotel Hampton by Hilton Park Royal vanaf 95.5,- pp
    Londen, Verenigd Koninkrijk.
    Recent gebouwd, aangenaam hotel van goede kwaliteit. De modern ingerichte kamers hebben uitstekende bedden en goede airconditioning. Het continentaal ontbijtbuffet is er zeer verzorgd. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Hotel Daumesnil Vincennes vanaf 69,- pp
    Parijs, Frankrijk.
    Een aangenaam en zeer verzorgd, nog familiaal geleid, driesterrenhotel in het gezellige Vincennes, dat met metrolijn 1 rechtstreeks verbonden is met het centrum van Parijs. Het hotel is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto.
  • Hotel am Augustiner Platz vanaf 91.5,- pp
    Keulen, Duitsland.
    Absolute pluspunten: de uitmuntende locatie, de gezellige kleinschaligheid en de goede service. Onze gasten duiken gratis in het zwembad of trainen hun spieren in de grote Holmes Place Wellness. Hotel am Augustiner Platz is een aanrader met 4 sterren in hartje Keulen.
  • Hotel Dorint am Heumarkt vanaf 93.5,- pp
    Keulen, Duitsland.
    Keulen leeft en bruist. Kom het ontdekken in Dorint Am Heumarkt. Je geniet er van rustige en stijlvolle kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet en een perfecte ligging midden in de stad. De cocktails in hotelbar 'Harry's' zijn legendarisch. Wie even wil ontspannen kan dankzij een voordeeltarief zwemmen of fitnessen in de Holmes Place Health Club, direct met het hotel verbonden. Dit hotel heeft geen officiële classificatie, maar is volgens ons 4 sterren waard.
  • nhow Milano vanaf 80.5,- pp
    Milaan, Italië.
    Hotel nhow Milano heeft een modern design en een artistieke, urban sfeer waarin je je thuis zult voelen. De laatste trends op het gebied van hoteldesign tref je hier aan, en de 246 kamers en suites zijn daarom kleurrijk, intiem en uniek. De aanwezigheid van een luxerestaurant met Italiaanse haute cuisine én Vertigo, het zwembad, maken van dit hotel een droomplek. Het zwembad heeft een glazen bodem en bevindt zich op het dak, waar je ook een solarium, dompelbaden en een loungebar vindt. Fitnessruimte met TechnoGym©-toestellen en Turks bad om te ontspannen.
  • Sar'Otel vanaf 52.5,- pp
    Tirana, Albanië.
    Kleinschalig hotel in het centrum van de stad. De comfortabele kamers beschikken over een balkon.
  • Hotel Fiori vanaf 46.5,- pp
    Rome, Italië.
    Het kleinschalige en eenvoudige hotel Fiori is een aanrader omwille van de bijzonder centrale ligging: perfect om te winkelen en om het oude Rome te ontdekken. Bovendien geniet je hier van een voordelige prijs, en dat in hartje Rome.
  • Clermont Victoria vanaf 206.5,- pp
    Londen, Verenigd Koninkrijk.
    Clermont Victoria is een prachtig hotel met een rijke geschiedenis. De indrukwekkende victoriaanse architectuur werd op een meer dan geslaagde manier gecombineerd met het meest moderne comfort. Elk detail in dit hotel straalt de grandeur van weleer uit, en dat merk je al meteen wanneer je de imposante lobby binnenstapt.
  • Hotel H10 Cubik vanaf 159.5,- pp
    Barcelona, Spanje.
    Tophotel van de bekende groep H10. Dit 'paradepaardje' met zijn uitmuntende service geniet een uitzonderlijke locatie. Daarenboven is het ontbijt meer dan de moeite waard: naast het buffet is er ook een à la carte service die inclusief is. Beslist de moeite om zelf eens uit te proberen!
  • Hotel H10 Villa de la Reina vanaf 79.5,- pp
    Madrid, Spanje.
    Hotel H10 Villa de la Reina is een erg stijlvol hotel met een indrukwekkende lobby en bar die uitnodigt om er even uit te rusten. De kamers zijn volledig af, het ontbijt is superuitgebreid en de ligging is fantastisch. Van hieruit geniet je van een werkelijk zorgeloze citytrip in Madrid, de stad die altijd in beweging is.
  • Thon Hotel Brussels Airport vanaf 49,- pp
    Luchthavenhotels Brussel, Charleroi en Oostende, België.
    Wil je lekker uitgerust op vakantie, kom dan een nachtje van tevoren slapen in Thon Hotel Brussels Airport. Moderne kamers met airconditioning en smart-tv, 's ochtends een gratis takeaway-ontbijt of tegen een kleine toeslag een uitgebreid buffet en daarna op naar de luchthaven voor de vlucht naar...
  • Albergo Santa Chiara vanaf 95.5,- pp
    Rome, Italië.
    De grootste troef van dit hotel is ongetwijfeld z'n centrale ligging, vlak aan het Pantheon. Bovendien is dit nog een echt familiaal gerund hotel waar je persoonlijk ontvangen wordt. Eigenlijk is Albergo Santa Chiara vier sterren waard.
  • Hotel Saint Paul Rive Gauche vanaf 115.5,- pp
    Parijs, Frankrijk.
    Romantiek ten top, hartje Parijs: dit is Hotel Saint Paul Rive Gauche. DIt historische gebouw in één van de mooiste wijken van Parijs wordt al meer dan een eeuw uitgebaat door dezelfde familie. De kamers met 17de-eeuwse balkenplafonds zijn prachtig vernieuwd. De persoonlijke service, de glimlach bij het onthaal en het verfijnde ontbijtbuffet zijn extra troeven. Een authentiek plekje!
  • Ilunion San Mamés vanaf 71.5,- pp
    Bilbao, Spanje.
    Ilunion San Mamés is een sfeervol hotel, gelegen net buiten het centrum van Bilbao. Het centrum kun je na een goede wandeling van ongeveer 20 minuten te voet bereiken of reis eenvoudig met openbaar vervoer. De inrichting van het hotel is modern, stijlvol en de kamers zijn zeer comfortabel.
  • Hotel Ventana vanaf 82.5,- pp
    Praag, Tsjechië.
    Een charmant en cosy 5 sterrenhotel gehuisvest in een voormalig herenhuis, waarvan de voorkant uitkijkt op het Oude Stadsplein (op 100 m). Hotel Ventana heeft slechts 29 kamers en is perfect voor een romantische luxe citybreak.
  • Riu Plaza Manhattan Times Square (ontbijt) vanaf 150.5,- pp
    New York, Verenigde Staten.
    Als je naar New York gaat, dan is de place to be natuurlijk Times Square. Omringd worden door die gigantische, altijd verlichte gebouwen... je moet het een keer meemaken. Verblijf je in Riu Plaza Manhattan Times Square dan slaap je hier middenin. Maar dat is niet de enige reden waarom je voor dit hotel zou moeten kiezen. Bij de Riu-hotels staat luxe hoog in het vaandel. De exclusieve service en fijne faciliteiten maken je verblijf helemaal compleet.
  • Hotel Fresh vanaf 87.5,- pp
    Athene, Griekenland.
    In dit trendy designhotel wordt de minimalistische decoratie op een originele manier gecombineerd met unieke lichteffecten en speelse kleuren. De loungebar met aanpalend zwembad op het dak van hotel Fresh is een zalige plek om uit te blazen na een dagje sightseeing.
  • Hotel H10 Corregidor Boutique vanaf 54.5,- pp
    Sevilla, Spanje.
    Combineer de kwaliteit van de H10-hotelketen met zuiderse charme en je hebt de ideale ingrediënten voor een sympathiek boutiquehotel in hartje Sevilla. De typische Andalusische patio en decoratie met moorse elementen geven dit driesterrenhotel H10 Corregidor Boutique een extra cachet. Het H10 Corregidor hotel werd in 2020/2021 compleet gerenoveerd. Tevens werd een zwembadje bijgebouwd. Ideaal voor een verfrissende duik na een boeiende dag Sevilla.
  • Hotel Mundial vanaf 77.5,- pp
    Lissabon, Portugal.
    Deze gevestigde waarde in ons programma zal je ongetwijfeld weten te bekoren. De service is er prima, de restaurantkeuze uitgebreid en ook de kamers bieden alle comfort. De ligging is uitstekend, onder meer om de oude, pittoreske stadswijk Alfama te verkennen. Zowel in het gekende panoramarestaurant als op het ruime dakterras met skybar in de zomermaanden zijn de beste zichten van de stad gegarandeerd. De slogan van hotel Mundial is niet voor niets 'feel the city'!
  • Hotel Abba Rambla vanaf 84.5,- pp
    Barcelona, Spanje.
    Kleinschalig, modern driesterrenhotel met een centrale ligging, leuke inrichting en prima uitgeruste kamers. Een echte aanrader!

Niets gevonden wat je leuk vindt? Kom dan een paar daagjes later even terug naar deze pagina en bekijk de nieuwe aanbiedingen :)

 

Gedetailleerde reisgidsen geordend op bestemming of soort beleving.

Zoek je eigenlijk reisgidsden met iets meer diepgang?

Ontdek dan deze interaktieve reisgidsen voor reis inspiratie, onvergetelijke vakantie-ervaringen en suggesties voor leuke vakantiereizen.

 

 

Ontdek reis aanbiedingen op de interactieve vakantie kaart.

Heb je reeds beslist naar welke regio of vakantiebestemming je op vakantie gaat?

Gebruik dan deze kaart om de beste aanbiedingen in die regio te ontdekken! Je kan ook foto’s van de omgeving bekijken, een route plan uitstippelen, de reis beoordelingen doorlezen en zelfs een reservatie maken.

Probeer het nu.

  • Autovakanties
    Andorra, Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italie, Kroatie, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenie, Spanje, Zwitserland.
  • Vliegvakanties Europa
    Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannie, Hongarije, Ierland, Italie, Kroatie, Letland, Litouwen, Malta, Montenegro, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Tsjechie, Zweden, Zwitserland.
  • Vliegvakanties Wereldwijd
    Bali, Brazilie, Canada, Cuba, Dominicaanse Republiek, Egypte, Gambia, Jamaica, Jordanie, Kenia, Malediven, Marokko, Mauritius, Mexico, Senegal, Seychellen, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Tunesie, Turkije.

Vind je dit ook een interessant artikel?

 

 

 

Download het document op deze pagina om een mooie afdruk te maken.