TopMenu

Herinnering: nog 4 dag(en) tot de schoolvakantie Zomervakantie op zaterdag 1 juli 2017.

Microsoft Outlook.com Agenda: Feestdagen Belgie toevoegen (en schoolvakanties).

Microsoft Outlook.com Agenda: Feestdagen Belgie toevoegen (en schoolvakanties).

Het is nu mogelijk om jouw eigen Microsoft Outlook.com Agenda gratis uit te breiden met de exacte datums van alle Belgische wettelijke feestdagen en schoolvakanties van Belgie.

Deze pagina heeft betrekking op de online versie van de Microsoft Outlook.com Agenda die je gebruikt in je internet browser.

Volg deze instructies om de datums toe te voegen.

 

Screenshots.

Bekijk deze schermafdrukken van het eindresultaat en de installatie instructies. Zo krijg jij een beter inzicht in de stappen die in het volgende hoofdstuk worden uitgelegd.

2 3 4 5 6 7

 

Vereisten.

 

Instructies.

  1. Klik hier om de datums toe te voegen aan jouw eigen Outlook.com Agenda.
  2. Een speciaal scherm van Outlook.com Agenda wordt geopend. De velden “URL van de agenda” en “Naam van de agenda” zijn reeds ingevuld.
  3. Klik op de knop “Abonneren” om de agenda toe te voegen.
  4. Klaar! Als je rechts bovenaan klikt op het “wieltje” dan zal je zien dat er een nieuwe agenda “Belgie Feestdagen…” is toegevoegd aan jouw Agenda toepassing.
  5. Ga in jouw agenda naar een maand met feestdagen of schoolvakanties en je zal zien dat de juiste dagen zijn ingevuld. Klik op een feestdag of schoolvakantie voor meer informatie.

 

Tips & Tricks.

  • Je kan de feestdagen/schoolvakanties tonen of verbergen in jouw agenda. Klik hiervoor rechts bovenaan op het “wieltje” en klik 1x of 2x om de nieuwe publieke agenda “Belgie Feestdagen Schoolvakanties…”.
  • Outlook.com Help.

 

Vond je dit een interessant artikel?

Je bent natuurlijk vrij om zelf jouw keuze te maken.

 

 

 

Download het document onderaan de pagina om een mooie afdruk te maken.